Siapa saya

Siapa Saya

Nama saya ialah Aziera Yazid. Saya merupakan seorang Coach Herbalife yang dapat membantu anda menguruskan berat badan. Saya merupakan seorang Ahli Bebas Herbalife di Kuantan

Saya mula menggunakan produk Herbalife sejak dari Disember 2008 lagi. Dengan menggunakan produk Herbalife, saya telah berjaya menurunkan berat badan daripada 92kg kepada 74kg. Sehingga kini, saya masih dapat mengekalkan berat yang berjaya dihilangkan tersebut, dan mendapat kesihatan yang lebih baik dengan Herbalife.

Anda boleh melawat blog peribadi saya atau download ebook saya untuk ketahui bagaimana saya dapat turunkan 18kg dengan produk Herbalife.

Saya kini menjalankan perniagaan Herbalife secara sepenuh masa supaya saya dapat menumpukan sepenuh perhatian saya kepada semua pelanggan yang menggunakan produk Herbalife dengan saya. Dengan melakukan perniagaan ini secara full-time juga, saya mempunyai kebebasan masa untuk mengadakan temujanji dengan sesiapa yang ingin bertemu dengan saya untuk mendapatkan nasihat dan penjelasan lanjut mengenai produk Herbalife dan bagaimana ia boleh membantu anda memperbaiki berat badan.

Sekiranya anda serius dalam menguruskan berat badan, , anda boleh menghubungi saya melalui email aziera5299[at]yahoo.com atau SMS/WhatsApp saya di nombor 0179360797. Saya boleh buat analisa kesihatan secara ringkas untuk anda, dan pastikan produk Herbalife mana yang sesuai untuk anda.

Sekiranya anda hanya sekadar ingin tahu maklumat mengenai produk Herbalife, anda juga boleh hubungi saya untuk temujanji. Saya sudi meluangkan masa berjumpa dengan anda, walaupun sekadar ingin tahu mengenai produk . Anda TIDAK perlu risau untuk terpaksa membuat pembelian pada temujanji yang pertama.

Jika anda berminat untuk memulakan perniagaan Herbalife secara pendapatan sampingan, anda juga boleh menghubungi saya untuk bantuan dan cadangan.

Hubungi saya sekarang untuk mendapatkan produk Herbalife di Kuantan.

Isikan maklumat berikut

Isikan maklumat dibawah jika anda serius untuk melantik saya sebagai Jurulatih Pengurusan Berat Badan anda

Nama:
Email:
No Telefon

This HTML form was created by Freedback.

Menurunkan Berat Badan dengan Aziera Yazid