Saturday, January 2, 2016

Testimoni Herbalife di Tahun Baru

Testimoni Herbalife 1  Januari 2016

Testmoni Herbalife awal tahun baru ini sangat mengujakan!

Kali ini saya ingin berkongsi kesan Herbalife yang diperolehi daripada salah seorang Coachee yang saya bantu untuk turunkan berat badan. Namanya Hafiza, berumur 30 tahun merupakan seorang anggota tentera yang bertugas di Kem Tentera Kuantan, Pahang.

Sedikit latar belakang mengenai Hafiza, sebelum mengenali saya dia tidak pernah ingin mencuba untuk menurunkan berat badan walaupun dia mengalami masalah berat badan yang obese dan sangat tidak sesuai dengan kerjaya sebagai seorang tentera. Walaupun suaminya sendiri pernah mencadangkan dia untuk menurunkan berat badan, tetapi Hafiza merasakan yang perkara ini adalah mustahil untuk dilakukan, dan dia tiada semangat yang cukup untuk memulakannya. Dia pasti akan gagal jika terpaksa melakukan usaha turun berat ini secara berseorangan.

Syukurlah Allah mempertemukan kami melalui Program Fitness yang saya anjurkan di Rumah BAKAT Tentera pada bulan Ogos yang lalu. Program ini merupakan tambahan kepada aktiviti Fit Club iaitu cara bagaimana nak kurus melalui senaman yang diadakan 3 kali seminggu di Kuantan. Hafiza merupakan salah seorang peserta yang menyertainya kerana beliau ingin kuruskan badan melalui senaman.

Melalui program ini saya telah membantu Hafiza untuk menjaga pemakanan dan mengubah tabiat pemakanan secara keseluruhannya. Hafiza sangat gembira kerana mempunyai seorang Coach Turun Berat Badan yang dapat membantunya dari segi memberikan panduan, nasihat, dan galakan supaya dia berjaya menurunkan berat badan. Hafiza memang nak kurus cepat dan selesa kerana dapat mengawal pemakanan apabila mengetahui nombor magik untuk dirinya sendiri. Akhirnya dengan usaha gigih dan disiplin, Hafiza berjaya mendapat testimoni Herbalife untuk dirinya.

Inilah testimoni Herbalife yang dialami sendiri oleh Hafiza.Bayangkan! Dengan menukar tabiat pemakanan, melakukan senaman secara konsisten, dan sentiasa berhubung dengan Coach sendiri, Hafiza telah berjaya dengan cara menurunkan berat badan, menurunkan lemak badan, dan mendapat bentuk badan yang lebih menarik. 

Testimoni Herbalife yang beliau alami ialah beliau rasa lebih ringan, cergas dan bertenaga. Beliau juga dapat menjaga pemakanan dan sudah tidak boleh makan banyak! Beliau sentiasa memastikan beliau mengamalkan pemakanan dalam lingkungan nombor magiknya. Baju unform tentera juga terpaksa diubahsuai semula!

Nak kurus cepat seperti Hafiza? Ketahui nombor magik anda sekarang! Hubungi Coach Aziera 017-9360797 untuk temujanji analisa kesihatan atau dapatkan analisa secara online sekarang!

Yang menariknya, pada 1 Januari 2016 ini, Hafiza telah berjumpa dengan saya untuk sesi follow up kerana beliau juga merupakan salah seorang peserta yang mendapat testimoni Herbalife melalui Cabaran Turun Lemak Moh Kurus Kuantan.

Apa yang menariknya ialah jumlah penurunan Hafiza sejak saya mengenalinya ialah 8kg! Beliau juga berjaya menurunkan 4.5% lemak badan dan lemak viseral (organ dalaman) turun dari 10 kepada 8. Bayangkan betapa banyak perubahan yang dialami oleh Hafiza hanya dengan mengambil keputusan untuk berubah dan mencapai hasil berat badan dengan bantu seorang Coach Bebas Herbalife.

Menurut Hafiza, baju yang ada semuanya sudah longgar sehingga beliau terpaksa menyelongkar kotak baju lama dan emncari baju-baju lama dahulu. Yang mengujakan sekali ialah beliau sudah boleh pakai pakaian seragam tentera (no 3) yang sudah 7 tahun disimpan dalam kotak. Wow! 

Saya rasa sungguh gembira dengan testimoni Herbalife yang dialami oleh Hafiza dan hasil yang telah diperolehinya. Hafiza masih lagi dalam usaha berterusan untuk mencapai berat ideal sambil menyertai Cabaran Turun Lemak Kuantan. Sama-sama kita doakan beliau berjaya! Ameen.

Jika anda ingin mendapatkan kesan yang sama sepaerti hafiza, hubungi Coach Aziera Yazid untuk mengetahui nombor magik anda dan bagaimana anda boleh menurunkan berat badan dengan berkesan.

photo 
     
No comments:

Post a Comment

Isikan maklumat berikut

Isikan maklumat dibawah jika anda serius untuk melantik saya sebagai Jurulatih Pengurusan Berat Badan anda

Nama:
Email:
No Telefon

This HTML form was created by Freedback.

Menurunkan Berat Badan dengan Aziera Yazid