Monday, October 19, 2015

Testimoni Herbalife: Cabaran Turun Lemak #mohkurusweh

Testimoni Herbalife: Turun Berat Badan melalui Cabaran Turun Lemak

Pernah dengar mengenai Cabaran Turun Lemak Badan? Program ini sedang dilaksanakan di Kuantan, Pekan dan kawasan sekitarnya.

Program Cabaran Turun Lemak Badan menawarkan peserta menurunkan berat badan dan lemak badan melalui Program Turun Berat Badan Herbalife dengan menukar sarapan pagi dengan shake Herbalife. Hasilnya, setiap peserta akan mendapat testimoni Herbalife mereka sendiri iaitu turun berat badan, turun lemak dalam badan, badan jadi lebih bertenaga serta terbentuk lebih menarik('shaping').

Selain itu juga semua peserta akan mendapat:-
  • Khidmat jurulatih turun berat badan
  • Cadangan Pelan Pemakanan Sihat
  • Analisa Kesihatan badan secara berkala
  • Pemantauan dari jurulatih sepanjang tempoh pertandingan
  • Kumpulan sokongan untuk meningkatkan motivasi dan mendapat hasil tesimoni Herbalife yang paling maksimum
Yang menariknya, semua peserta berpeluang memenangi hadiah berupa wang tunai!

Berikut ialah Testimoni Herbalife yang dialami sendiri oleh salah seorang peserta saya, Hazrulrizawati selepas mengikuti program ini, hanya dengan menukar sarapan pagi sihat. 
#mohkurusweh
Walaupun Haz tidak berjaya memenangi wang tunai, tetapi dia telah mendapat hadiah yang lebih bernilai dari Cabaran ini. Haz telah berjaya turun lebih dari 6kg dan badan shaping dengan banyak, sungguh berbeza sekali dengan dirinya yang dulu.

Sebenarnya Haz telah mencuba pelbagai kaedah dan cara untuk kuruskan badan tetapi tidak pernah berjaya. Hanya dengan serius membuat komitmen sepanjang Cabaran ini berlangsung, Haz telah berjaya turun lebih dari 2% lemak dalam badan dan mendapat testimoni Herbalife yang sangat mengujakan! Dia kini telah menjadi seorang Jurulatih Bebas Herbalife sambilan membantu rakan-rakannya mendapat kesan Herbalife yang sama seperti beliau. Dalam masa yang sama Haz akan terus menyertai Pertandingan Cabaran Lemak badan sehingga dia mencapai berat ideal.

Hubungi Haz di nombor 019-7778603 untuk ketahui cara turun berat badan dengan menyertai Cabaran Turun Lemak ini. 


Jadi, apa yang anda tunggu lagi? Jika anda seorang yang serius untuk turunkan berat, apa kata anda sertai Cabaran Turun Lemak ini untuk mendapat hasil yang lebih baik.Jika anda rasa kesunyian berdiet seorang diri, apa kata anda bersama peserta yang lain sama-sama memberikan motivasi antara satu sama lain supaya capai hasil yang terbaik untuk diri masing-masing.

Semuanya adalah pemenang dengan menyertai Cabaran Turun Lemak Badan ini dan akan dapat testimoni Herbalife masing-masing dan turun berat badan. Hasilnya pasti memeranjatkan anda!

Jangan bertangguh lagi. Anda mungkin dapat menang hadiah tunai atau mungkin juga tidak. Tetapi saya yakin kami sebagai Jurulatih akan dapat bantu anda  turunkan berat dan lemak badan jika anda bersedia untuk berubah.

Hubungi saya di nombor 0179360797 untuk menempah tempat anda dalam Cabaran Turun Lemak musim akan datang!

No comments:

Post a Comment

Isikan maklumat berikut

Isikan maklumat dibawah jika anda serius untuk melantik saya sebagai Jurulatih Pengurusan Berat Badan anda

Nama:
Email:
No Telefon

This HTML form was created by Freedback.

Menurunkan Berat Badan dengan Aziera Yazid