Wednesday, September 2, 2015

Macamana cara beli Herbalife online?

Nak beli Herbalife online?


Saya selalu terima mesej bertanya sama ada mereka boleh beli Herbalife online dari saya.

Kebanyakan mereka pernah menggunakan produk ini dan mendapat hasil. Ada yang sudah pernah turunkan berat badan sehingga 10kg, ada juga yang pernah turun hingga 20kg!

Apa yang terjadi selepas mendapat hasil?

Mereka berhenti atas beberapa sebab. Mungkin atas sebab kewangan, atau kesibukan. Atau bertukar lifestyle dari seorang pelajar kepada bekerja. Atau pun mungkin berpindah ke tempat lain.

Setelah beberapa tahun kemudian, mereka ingin sambung semula beli Herbalife online dan guna produk ini. 

Bila ditanya mengapa mereka tidak dapatkan dari Coach Bebas Herbalife yang asal, kebanyakannya menjawab sama ada Coach mereka sudah tidak lagi menjalankan bisnes Herbalife, ataupun mereka terputus hubungan dengan Coach masing-masing. 

Kini, mereka kembali ingin menggunakan produk Herbalife.Ada yang telah naik semula berat badan selepas beberapa tahun meninggalkan produk ini?

Adakah mereka naik berat kerana kesan Herbalife berhenti menggunakan produk ini?

Sudah tentulah tidak! Mereka sendiri mengakuinya. Berat mereka naik semula bukan lah kerana salah produk atau terpaksa bergantung selama-lamanya dengan produk Herbalife ini. tetapi mereka sedar semuanya adalah berpunca dari mereka sendiri. Sama ada tidak mengawal pemakanan, atau tidak menjalani cara hidup aktif yang boleh membantu mereka mnguruskan berat badan.

Jika mereka tidak berpuas hati dengan Herbalife, sudah tentulah mereka tidak akan tercari-cari untuk beli Herbalife online seperti sekarang.

Jadi, jangan risau! Saya memang boleh bantu anda beli Herbalife online! Selain tu anda akan dapat Coaching iaitu bantuan dan panduan mengenai Herbalife sepanjang penggunaan!

Bila dapat tahu yang saya boleh bantu mereka beli Herbalife online dan dapat sambung kembali penggunaan produk Herbalife untuk mengawal dan menurunkan berat badan, mereka rasa sangat gembira. 

Sebagai seorang Coach Bebas Herbalife saya juga rasa sangat gembira kerana dapat bantu seorang lagi mendapat kebaikan nutrisi Herbalife untuk pengurusan berat badan secara sihat.Aziera Yazid merupakan seorang Jurulatih Bebas Herbalife yang telah turun 18kg dengan produk Herbalife dan kini membantu ramai orang untuk menguruskan berat badan dan lebih cantik dan bertenaga dengan nutrisi Herbalife. Anda mungkin orang seterusnya yang akan mendapat hasil kejayaan dalam menurunkan berat badan. Ini adalah masa untuk anda melakukan perubahan. Dapatkan bimbingan jurulatih Aziera Yazid sebelum terlambat.

 

No comments:

Post a Comment

Isikan maklumat berikut

Isikan maklumat dibawah jika anda serius untuk melantik saya sebagai Jurulatih Pengurusan Berat Badan anda

Nama:
Email:
No Telefon

This HTML form was created by Freedback.

Menurunkan Berat Badan dengan Aziera Yazid