Tuesday, June 2, 2015

5 Sebab Kenapa Anda Perlu Hadir Hari Herbalife Kuantan Bulan Jun 2015

Kenapa Anda Perlu Hadikan Diri ke Aktiviti Herbalife Kuantan Bulan Jun ini?Ada 5 sebab kenapa anda perlu hadir ke Rocana Hotel Kuantan pada 6 Jun 2015 untuk Herbalife Kuantan Day ini. 

Sebab #1 - Anda berpeluang mendapat maklumat mengenai kepentingan nutrisi dalam kehidupan yang aktif dan sihat. Ketahui bagaimana memperolehi nutrisi terbaik untuk badan anda supaya lebih bertenaga dan ceria!

Sebab # 2 - Dengarkan perkongsian daripada speaker-speaker hebat dari pelbagai latar belakang di Herbalife Kuantan. Ada yang datang dari latar belakang seorang surirumah, tenaga pengajar, pengarah, jurutera dan lain-lain. Anda pasti teruja mendengar kisah mereka dan testimoni Herbalife yang akan disampaikan nanti!

Sebab #3- Bersama-sama ambil peluang bersenam selama 1 jam secara PERCUMA sahaja. Anda boleh keluarkan peluh dan bakar lemak serta mendapat lebih informasi dan tips tentang cara memperolehi hasil maksimum dari senaman anda. Anda juga dapat dengar tips-tips pemakanan yang dapat menyokong gaya hidup aktif anda.

Sebab #4 - Peluang merasai sendiri shake Herbalife yang penuh nutrisi dan merupakan pengganti makanan No 1 di Dunia! Anda juga dapat ketahui bagaimana cara berpuasa dengan lebih bertenaga dan ceria dengan puasa dengan Herbalife.

Sebab #5 - Paling istimewa sendiri ialah mendengar kisah bagaimana seorang bekas mahasiswa Universiti terkenal menjalankan perniagaan Herbalife secara separuh masa hingga akhirnya berjaya mendapat pendapatan yang lumayan dengan Herbalife. Beliau kini menjalankan bisnes Herbalife secara Full Time dan melancong ke pelbagai negara beberapa kali setahun. 

*Pendapatan tertakluk kepada individu (atau contoh) digambarkan dan bukan purata. 

Jadi, marilah bersama-sama memeriahkan aktiviti Herbalife Kuantan pada hari Sabtu ini. 

Hubungi saya di nombor 017-9360797 untuk hadirkan diri No comments:

Post a Comment

Isikan maklumat berikut

Isikan maklumat dibawah jika anda serius untuk melantik saya sebagai Jurulatih Pengurusan Berat Badan anda

Nama:
Email:
No Telefon

This HTML form was created by Freedback.

Menurunkan Berat Badan dengan Aziera Yazid