Monday, February 16, 2015

Aktiviti Herbalife Kuantan: Hari Herbalife Bulan Februari 2015

Hari Herbalife Kuantan bulan Februari 2015

 

Hari Herbalife Kuantan kembali lagi untuk bulan Februari ini. Acara ini akan diadakan pada hari Sabtu, 21 Februari 2015 di Hotel Seri Malaysia, Kuantan.

Klik di sini jika anda masih belum tahu kenapa anda perlu hadir ke Hari Herbalife Kuantan

Saya memang rasa teruja untuk acara ini. Bukan sahaja akan diadakan aktiviti Fit Hour, iaitu senaman beramai-ramai membakar peluh, tetapi juga dapat berjumpa dengan kawan-kawan yang telah menggunakan produk Herbalife dan mendapat testimoni Herbalife yang mengujakan!

Yang lebih istimewa lagi, tetamu khas pada hari tersebut ialah seorang yang telah menjalankan perniagaan Herbalife lebih daripada 8 tahun yang berasal dari Belgium. Ironiknya ialah, dia juga bertemu dengan Herbalife secara online, sama seperti saya dulu. Anda boleh download ebook saya untuk ketahui bagaimana saya mula-mula bertemu dengan produk Herbalife dan dapat turunkan berat badan sebanyak 18kg.

Jadi jika anda berada di Kuantan dan sedang mencari penyelesaian untuk menurunkan berat badan, saya ingin menjemput anda untuk hadirkan diri ke acara ini. Anda juga dapat melihat peluang bagaimana Herbalife dapat membantu anda menambah pendapatan termasuk melalui bisnes online dari rumah.

Hubungi saya Aziera di nombor 017-9360797 untuk tempahan kehadiran anda, atau hubungi mana-mana Ahli Bebas Herbalife di Kuantan yang lain. Jangan lepaskan peluang ini!


No comments:

Post a Comment

Isikan maklumat berikut

Isikan maklumat dibawah jika anda serius untuk melantik saya sebagai Jurulatih Pengurusan Berat Badan anda

Nama:
Email:
No Telefon

This HTML form was created by Freedback.

Menurunkan Berat Badan dengan Aziera Yazid