Thursday, January 8, 2015

Bagaimana Saya Bermula dengan Online Bisnes Dari Rumah?

Online Bisnes Dari Rumah: Kisah permulaan bekerja dari rumah


Sejak dari awal minggu ini, saya agak sibuk menguruskan persiapan ke Acara Spectacular Herbalife Malaysia yang akan berlangsung di Kuala Lumpur pada 16 hingga 18 Januari 2015 ini. Syukur, Alhamdulillah. Semua persediaan semua siap, hanya menunggu tarikh tersebut sahaja dan bersiap sedia untuk belajar.

Apakah itu Spectacular Herbalife?

Spectacular ialah satu acara terbesar bagi Herbalife di Malaysia yang diadakan pada setiap tahun, khusus bagi meraikan dan menghargai semua ahli Herbalife di Malaysia. Semua ahli Herbalife akan datang dari semua negeri di Malaysia dan berkumpul di acara ini. Selain daripada itu, ramai speaker-speaker jemputan hebat dari dalam dan luar negara akan memberikan taklimat dan mengajar ahli-ahli dan Coach Herbalife yang hadir tentang cara melakukan bisnes dengan lebih baik.

Dalam menghadapi persedian acara tahun ini, saya teringat kisah bagaimana Spectacular telah membuka peluang kepada saya tentang melakukan online bisnes dari rumah. Saya tidak pernah menyangka hanya dengan membuat keputusan untuk hadir pada acara Spectacular Malaysia pada tahun 2011, telah menunjukkan saya satu peluang untuk merealisasikan impian saya iaitu dengan menggunakan Herbalife secara online bisnes dari rumah. Jika sebelum itu saya hanya ingin menggunakan produk Herbalife untuk menurunkan berat badan dan  mengawal berat badan, dengan hadir ke acara Spectacular saya dapat lihat peluang yang sangat besar dalam Herbalife. Baca kisah saya di acara Spectacular untuk Pengedar Herbalife Malaysia di sini.

Download ebook untuk ketahui bagaimana saya turun berat badan 18kg menggunakan produk Herbalife


Inilah gambar kenangan saya pertama kali dalam acara Spectacular Malaysia pada tahun 2011 di PICC, Putrajaya. Lihatlah saya hanya duduk di atas tangga sahaja. Walaupun memang tempat duduk disediakan, tetapi disebabkan teruja dengan keadaan di dalam acara ini, saya bersemangat nak melihat stage dengan lebih dekat, dan sanggup duduk atas tangga. Memang mengujakan!

Sesungguhnya saya tidak pernah menyesal untuk menghadirkan diri ke Acara Spectacular ini. Hasil daripada acara ini telah mengubah kehidupan saya sama sekali. Saya juga berjaya melayakkan diri mengikuti percutian percuma yang dianjurkan oleh Herbalife, menambah pendapatan dalam bisnes Herbalife dan lain-lain lagi*. Yang paling penting ialah acara ini telah memberikan peluang untuk saya melakukan Herbalife online bisnes dari rumah.

*Hasil pendapatan adalah berbeza mengikut individu.. Hasil pendapatan (atau contoh) yang digambarkan adalah tidak tipikal.

Jika anda seperti saya satu ketika dulu, yang masih mencari-cari peluang untuk mendapatkan pendapatan sampingan dengan melakukan  online bisnes dari rumah, hubungi saya untuk mengetahui bagaimana Herbalife boleh membantu anda.

Baca kisah bagaimana saya memulakan perniagaan saya dari rumah. Email ke aziera@azierayazid.com untuk mendapatkan ebook ' Bagaimana Memulakan Bisnes Online dari Rumah dengan Kos Yang Sangat Rendah'.
photo
Aziera Yazid
     
* Pendapatan yang diterima bukanlah purata pendapatan untuk semua. Purata pendapatan setiap individu adalah berbeza-beza. 
* Percutian adalah berdasarkan kelayakan yang ditetapkan oleh Herbalife Malaysia

No comments:

Post a Comment

Isikan maklumat berikut

Isikan maklumat dibawah jika anda serius untuk melantik saya sebagai Jurulatih Pengurusan Berat Badan anda

Nama:
Email:
No Telefon

This HTML form was created by Freedback.

Menurunkan Berat Badan dengan Aziera Yazid