Wednesday, December 31, 2014

Nak belajar buat online bisnes dari rumah?

Kelas online bisnes dari rumah di Kuantan 


Wow! Seronoknya dapat mengadakan Kelas Blogging untuk mengajar kawan-kawan dari Herbalife tentang bagaimana melakukan blogging untuk Herbalife Online Bisnes dari rumah.

Sebagai penutup Tahun 2014, mereka semua berminat untuk belajar cara menulis blog bagi membantu bisnes Herbalife  mereka. Sungguh seronok dan terujanya mereka dapat belajar ilmu menulis blog hari ini!

Alhamdulillah dengan pengalaman selama 6 tahun menulis blog Herbalife  dan melakukan perniagaan Herbalife ini secara online, serta menjadi Coach Herbalife untuk ramai orang di serata  Malaysia, saya dapat menyediakan kelas untuk mereka belajar cara menulis blog.

Kelas ini dibahagikan kepada beberapa bahagian, sesuai dengan keperluan dan tahap kemahiran mereka yang sedia ada. Walaupun ada di antaranya yang sudah lama tidak memegang komputer atau hanya mahir dengan smart phone sahaja, tetapi dengan kesungguhan untuk belajar dan memajukan diri masing-masing, mereka sangat bersungguh-sungguh berusaha memahami maklumat yang diberikan.

Sebagai orang yang memberi tunjuk ajar mereka hari ini, saya rasa sangat berbangga dengan usaha yang telah mereka tunjukkan. Insha-Allah dengan usaha dan kesungguhan ini, serta konsisten untuk memperbaiki diri bagi menghasilkan blog yang menarik, mesti mereka akan dapat menulis blog yang akan membantu Herbalife online bisnes dari rumah mereka.

Sama-samalah kita doakan kejayaan mereka ini! Ameen.

Selamat Datang Tahun 2015. Semoga tahun ini menjanjikan sesuatu yang luarbisa untuk kita semua.

Aziera Yazid telah berjaya turun berat badan sebanyak 18kg dengan menggunakan produk Herbalife dan merupakan seorang Coach Herbalife yang boleh membantu anda melakukan bisnes online dari rumah ini. 
Download ebook Aziera. Ketahui Bagaimana Saya Turun Berat Badan Walaupun Sibuk
Email Aziera ke aziera@azierayazid.com untuk mendapatkan ebook ' Bagaimana Memulakan Bisnes Online dari Rumah dengan Kos Yang Sangat Rendah'.
photo
Aziera Yazid
     

No comments:

Post a Comment

Isikan maklumat berikut

Isikan maklumat dibawah jika anda serius untuk melantik saya sebagai Jurulatih Pengurusan Berat Badan anda

Nama:
Email:
No Telefon

This HTML form was created by Freedback.

Menurunkan Berat Badan dengan Aziera Yazid