Wednesday, August 29, 2012

Shake Herbalife: Nak rasa dulu, boleh?

Shake Herbalife
Nak cuba shake Herbalife tapi risau anda tak akan sukakan rasanya?

Semasa saya mula-mula ingin menggunakannya dulu, saya pun tak tahu langsung rasa sebenar  shake Herbalife. Saya bukanlah penggemar susu tetapi saya memang suka minum air manis. Kalau pergi restoran mesti nak order 'air sedap'.Ini memang salah satu sebab kenapa berat badan saya naik

Jadi, masa mula-mula saya nak minum shake Herbalife, saya keliru juga perisa mana yang nak pilih. Kalau boleh, saya memang teringin nak cuba dulu perisa yang ada, tapi saya tak ada pilihan sebegitu.

Akhirnya, penyelesaian untuk rasa shake Herbalife bagi saya ialah, saya terpaksa terus membeli satu botol Formula 1 untuk tahu macamana rasanya. Tapi pilihan yang ada ialah, hanya satu sahaja perisa yang boleh saya pilih.

Rasa shake Herbalife yang saya pilih masa itu ialah perisa Cappucino. Rasanya seperti kopi, dan pada masa itu saya agak kurang suka dengan rasa pekat kopinya. Tetapi atas keyakinan saya yang produk Herbalife ini bagus, saya terus menggunakannya.

Dan sekarang, selepas turun 18kg dengan produk Herbalife, saya sukakan semua perisa shake Herbalife.

Jadi, kepada sesiapa yang berada di sekitar Kuantan dan baru ingin mencuba produk Herbalife, mungkin anda ingin cuba dulu rasa shake Herbalife . Jika anda teringin merasa kesedapan shake Herbalife ini, sebelum mendapatkan produk ini daripada saya,anda boleh hubungi saya untuk temujanji analisa kesihatan dan merasai pilihan shake yang ada.

Anda boleh hubungi saya di nombor 017-9360797 untuk dapatkan maklumat lanjut bagaimana anda boleh rasa shake Herbalife yang sedap. Kepada sesiapa yang berada di luar Kuantan tetapi ingin dapatkan produk ini secara online, boleh email kepada saya di aziera@azierayazid.com

No comments:

Post a Comment

Isikan maklumat berikut

Isikan maklumat dibawah jika anda serius untuk melantik saya sebagai Jurulatih Pengurusan Berat Badan anda

Nama:
Email:
No Telefon

This HTML form was created by Freedback.

Menurunkan Berat Badan dengan Aziera Yazid