Monday, October 29, 2012

Bagaimana nak dapatkan produk Herbalife di Kuantan

Ingin mendapatkan produk Herbalife dan anda berada di Kuantan?



Ada beberapa maklumat yang anda perlu tahu mengenai Herbalife di Kuantan:-

  • Herbalife tidak mempunyai pejabat di Kuantan
  • Herbalife tidak mempunyai stokis atau kedai
  • Herbalife tidak dijual di farmasi, kedai atau mana-mana kiosk
Bagaimana nak dapatkan produk Herbalife Kuantan?

Mudah sahaja untuk dapatkan produk Herbalife
  • Jika anda sudah mendaftar sebagai ahli Herbalife, anda boleh menempah produk terus dengan pejabat Herbalife di Kuala Lumpur melalui panggilan telefon atau secara online, dan pilih untuk dihantar ke alamat anda di Kuantan.
  • Anda boleh dapatkan produk Herbalife daripada mana-mana pengedar Herbalife yang mendaftar.
Berminat untuk mendapatkan produk Herbalife? Dapatkan dari mana-mana Ahli Bebas Herbalife di Kuantan atau hubungi saya Coach Aziera di nombor telefon 017-9360797 atau 019-2208901.

Tuesday, September 11, 2012

Latihan Kepimpinan Herbalife

Salam semua,

Saya akan berada di Macau pada 13 September 2012 hingga 18 September 2012 untuk menghadiri Latihan Kepimpinan / Leadership Training yang disediakan oleh pihak Herbalife.

Insya-Allah ini kali pertama saya ke Macau dan Hong Kong, dan ini kali pertama saya menghadiri latihan ini, yang dikenali sebagai Herbalife University.

Setelah bekerja lebih dari 10 tahun, dan menjadi boss selama hampir 8 tahun, ini adalah merupakan kali pertama saya akan menghadiri latihan tentang bagaimana menjadi Leader yang terbaik. Apatah lagi, latihan ini diadakan di luar negara. Alhamdulillah untuk tahun ini sahaja, merupakan negara ketiga yang dilawati selepas Singapura dan Jepun pada awal tahun ini.

Doakan semoga saya memperolehi ilmu yang banyak dan berguna untuk saya amalkan pada masa akan datang.

Untuk sesiapa yang ingin mengadakan temujanji atau mendapatkan produk Herbalife, sila hubungi saya pada atau selepas 19 September 2012.

Wednesday, August 29, 2012

Shake Herbalife: Nak rasa dulu, boleh?

Shake Herbalife
Nak cuba shake Herbalife tapi risau anda tak akan sukakan rasanya?

Semasa saya mula-mula ingin menggunakannya dulu, saya pun tak tahu langsung rasa sebenar  shake Herbalife. Saya bukanlah penggemar susu tetapi saya memang suka minum air manis. Kalau pergi restoran mesti nak order 'air sedap'.Ini memang salah satu sebab kenapa berat badan saya naik

Jadi, masa mula-mula saya nak minum shake Herbalife, saya keliru juga perisa mana yang nak pilih. Kalau boleh, saya memang teringin nak cuba dulu perisa yang ada, tapi saya tak ada pilihan sebegitu.

Akhirnya, penyelesaian untuk rasa shake Herbalife bagi saya ialah, saya terpaksa terus membeli satu botol Formula 1 untuk tahu macamana rasanya. Tapi pilihan yang ada ialah, hanya satu sahaja perisa yang boleh saya pilih.

Rasa shake Herbalife yang saya pilih masa itu ialah perisa Cappucino. Rasanya seperti kopi, dan pada masa itu saya agak kurang suka dengan rasa pekat kopinya. Tetapi atas keyakinan saya yang produk Herbalife ini bagus, saya terus menggunakannya.

Dan sekarang, selepas turun 18kg dengan produk Herbalife, saya sukakan semua perisa shake Herbalife.

Jadi, kepada sesiapa yang berada di sekitar Kuantan dan baru ingin mencuba produk Herbalife, mungkin anda ingin cuba dulu rasa shake Herbalife . Jika anda teringin merasa kesedapan shake Herbalife ini, sebelum mendapatkan produk ini daripada saya,anda boleh hubungi saya untuk temujanji analisa kesihatan dan merasai pilihan shake yang ada.

Anda boleh hubungi saya di nombor 017-9360797 untuk dapatkan maklumat lanjut bagaimana anda boleh rasa shake Herbalife yang sedap. Kepada sesiapa yang berada di luar Kuantan tetapi ingin dapatkan produk ini secara online, boleh email kepada saya di aziera@azierayazid.com

Monday, August 27, 2012

Nak kurus selepas raya?

Ada yang mencari produk Herbalife di Kuantan untuk turunkan berat selepas raya?



Ramai yang mengadu, berat badan naik selepas Raya ni. Mungkin akibat makan yang berlebihan semasa cuti panjang baru-baru ni, kan? Ada jugak yang tak turun banyak mana pun masa bulan puasa tu. Jangan sampai lepas raya berat naik lebih banyak daripada sebelum Puasa, sudahlah. Jadi, sesiapa yang berada di Kuantan rasa nak kurus atau nak turunkan balik berat badan, boleh hubungi saya, salah seorang Coach Herbalife Kuantan.

Macamana nak dapatkan produk Herbalife di Kuantan selepas Hari Raya ni? Mudah aje.Hubungi mana-mana Coach Herbalife di Kuantan atau hubungi saya di no telefon 0179360797. Nak watapps atau BBM pun boleh. Hanya hantar mesej dan nyatakan yang anda ingin dapatkan produk Herbalife di Kuantan ini.

Saya bersedia jadi Coach Herbalife anda dan juga Jurulatih untuk bantu anda turunkan berat,.

Isikan maklumat berikut

Isikan maklumat dibawah jika anda serius untuk melantik saya sebagai Jurulatih Pengurusan Berat Badan anda

Nama:
Email:
No Telefon

This HTML form was created by Freedback.

Menurunkan Berat Badan dengan Aziera Yazid