Pengedar Herbalife Kuantan

Pengedar Herbalife Kuantan

Friday, March 21, 2014

Herbalife Kuantan: Bantu saya!

Herbalife Kuantan: Bantu saya!

Sebagai seorang Pengedar Herbalife Kuantan,  saya selalu mendapat panggilan telefon atau mesej daripada orang yang berminat untuk tahu lebih lanjut mengenai produk Herbalife, ataupun yang ingin terus mencuba produk ini untuk pertama kali. Selain itu, ada juga yang pernah menggunakan produk ini, ingin mendapatkannya secara retail dari saya kerana berada di Kuantan.


Kali ini saya ingin bercerita mengenai peristiwa yang berlaku baru-baru ini. Mula-mula, saya telah mendapat mesej dalam Whatsapp daripada seorang pemuda yang sedang mencari Herbalife Kuantan.

Setelah bertanya beberapa soalan, rupa-rupanya adik ni nak dapatkan produk Herbalife Radiant C Scrub Cleanser, iaitu pencuci muka dengan Vitamin C dari Herbalife Malaysia. Katanya, dia sudah menggunakan pencuci muka ini, dan sangat berpuas hati dengan kesan yang diberikan oleh pencuci muka ini. Dia suka dengan perubahan pada kulit wajahnya sepanjang menggunakan produk ini.

Rupa-rupanya dia telah kehabisan produk ini dan memerlukan pencuci muka ini untuk dibawa ke Singapura bagi menghadiri sesi interview untuk satu jawatan menarik di sana dengan syarikat Singapore Airlines. Katanya, tanpa pencuci muka dia rasa kurang selesa, dan dia akan rasa lebih yakin dalam interview tersebut jika menggunakan pencuci muka ini. Ikuti mesejnya dalam WhatsApp ini.


Menurut Nabil, sudah puas dia mencari Herbalife Kuantan, dan dia faham bahawa Herbalife memang tiada stokis Herbalife Kuantan. Akhirnya selepas mencari dalam internet, dapatlah dia berjumpa dengan nombor telefon Herbalife Kuantan dan terus menghubungi nombor saya.

Nasib baiklah ada rezeki dia untuk dapatkan pencuci muka ini, saya pun rasa sangat gembira dapat membantu adik ini menghadapi sesi temuduga tersebut dengan lebih yakin dengan menggunakan pencuci muka Radiant C tersebut. Sama-samalah kita doakan semoga dia mendapat jawatan yang diidamkannya tu, kan?

Sebenarnya, kesan Herbalife adalah berbeza bagi setiap individu. selain daripada nutrisi dalaman untuk kesihatan sel, herbalife juga mempunyai set rangkaian untuk membekalkan nutrisi luaran iaitu kepada kulit kita.

Facial Scrub Cleanser ini adalah salah satu daripada produk Herbalife untuk Nutrisi Luaran, yang bertujuan membersihkan kulit muka dan menanggalkan sel-sel mati dengan mudah. Selain itu, ia juga mengandungi vitamin C, dan baunya memang wangi macam oren. Cleanser ini memang menjadi produk kegemaran saya dan suami sejak lama dahulu. Kami memang menggunakan cleanser ini setiap hari. Walaupun ia jenis scrub tetapi ia lembut dan boleh digunakan setiap hari untuk mencuci muka setiap pagi dan sebelum tidur. Pencuci muka ini juga sangat sesuai untuk kaum lelaki yang tiada masa untuk menjaga kulit muka. Sejak suami saya menggunakan pencuci muka ini, mukanya jadi kurang berminyak. Apabila digunakan bersama dengan shake Herbalife dan lain-lain produk Nutrisi Dalaman, hasilnya lebih baik lagi untuk kesihatan kulit.

Apa yang saya ingin jelaskan ialah produk herbalife memang merupakan produk yang hangat di pasaran sekarang, bukan sahaja shake dan teh herbalife menjadi pujaan ramai, tetapi juga set nutrisi luaran seperti pencuci muka, face quencher, syampu organik, botol air dan lain-lain lagi.

Sebagai seorang Pengedar Herbalife Kuantan, saya akan sentiasa berusaha untuk mengedarkan produk Herbalife ke seluruh daerah Kuantan dengan penuh rasa tanggungjawab dan beretika. Sesiapa sahaja yang berminat untuk mendapatkan produk Herbalife di Kuantan boleh terus menghubungi saya di nombor 0179360797 (maxis) atau 0192208901 (celcom).

Sebagai seorang Coach Herbalife dan pengedar Herbalife Kuantan yang komited, saya akan berusaha menyediakan produk Herbalife yang diperlukan oleh orang di kuantan. Sebelum itu, saya bersedia mengadakan temujanji bagi memberikan analisa kesihatan secara percuma, sebelum mencadangkan produk yang bersesuaian dengan keperluan dan bajet anda.

Bagi orang Kuantan yang ingin turunkan berat badan cepat, selain daripada mengubah pemakanan secara sihat dengan produk Herbalife, saya juga menyediakan sesi zumba untuk bantu anda shaping dan membakar kalori dengan cara aktif dan berkesan. Hubungi saya bagi mendapatkan sesi Zumba Kuantan anda secara percuma.

SMS/ WHATSAPP 017 936 0797 || WECHAT aziera_yazid

*Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza

Tuesday, March 18, 2014

Stokis Herbalife Kuantan

Stokis Herbalife Kuantan


Saya selalu mendapat panggilan telefon atau mesej melalui SMS dan WhatsApp daripada orang Kuantan yang mencari produk Herbalife. Mereka selalu menghubungi saya dan bertanya di mana letaknya Stokis Herbalife Kuantan.

Seperti yang saya telah jelaskan sebelum ini, tiada stokis Herbalife Kuantan, ataupun mana-mana stokis Herbalife di tempat lain, mahupun kedai Herbalife Kuantan. Herbalife memang tiada kedai, dan tidak dijual di kedai atau farmasi. Anda boleh baca mengenai Kedai Herbalife Kuantan di sini, atau pun mengenai Cawangan Herbalife Kuantan di sini.

Produk Herbalife hanya dijual melalui pengedar Herbalife yang berdaftar dengan syarikat Herbalife sahaja. oleh itu, jika anda ingin mendapatkan produk Herbalife, anda boleh menghubungi mana-mana pengedar Herbalife Malaysia untuk mendapatkan produk secara by hand, atau pun and boleh memilih untuk beli Herbalife secara online.

Jika anda di Kuantan, dan ingin mendapatkan produk Herbalife, anda boleh menghubungi saya sebagai salah seorang Pengedar Herbalife Kuantan di nombor 017-936 0797 untuk mendapatkan shake Herbalife, atau mana-mana produk herbalife yang lain.

Walau bagaimanapun, sebelum saya dapat menjual produk herbalife kepada anda, anda beberapa perkara yang perlu anda ketahui;


  1. Jika anda seorang yang baru ingin mencuba produk herbalife, saya menyediakan perkhidmatan pemeriksaan analisa kesihatan secara percuma. oleh itu, adalah lebih sesuai jika kita buat temujanji dahulu supaya saya mempunyai masa membuat analisa kesihatan ini dan menerangkan produk herbalife yang betul-betul sesuai dengan keperluan dan bajet anda. kita boleh berjumpa di pejabat saya, tetapi bukanlah di stokis herbalife kuantan.
  2. Saya bukanlah stokis Herbalife Kuantan. oleh itu, jika anda sudah mendaftar sebagai ahli dengan Herbalife, dan ingin membeli produk dengan harga ahli anda, anda boleh mendapatkan produk Herbalife secara direct dari pejabat Herbalife Malaysia di Kuala Lumpur.
  3. Jika anda tiada masa untuk berjumpa saya di pejabat saya, ataupun di luar sekitar bandar, kita boleh aturkan temujanji untuk berjumpa di tempat yang sesuai mengikut kelesesaan anda. Terus hubungi saya sekarang untuk tempah temujanji anda sekarang. saya juga sedia melakukan temujanji ke rumah anda sekiranya perlu.
    HUBUNGI 017-9360797 SEKARANG!
  4. Sebagai seorang Pengedar Herbalife dan Coach Herbalife yang komited, saya menyediakan coaching dan panduan untuk anda jika membeli produk daripada saya. Ini dapat memastikan anda mendapat kesan yang terbaik dengan produk Herbalife ini. Ini adalah salah satu sebab mengapa tiada Stokis Herbalife Kuantan, kerana kita tidak mahu sesiapa sahaja boleh masuk dan membeli produk Herbalife tanpa panduan yang betul. Setiap orang yang menggunakan produk Herbalife mestilah mempunyai coach supaya anda mendapat hasil produk yang memuaskan.


Sekali lagi saya ingatkan bahawa tiada stokis Herbalife Kuantan, tetapi terdapat ramai Pengedar Herbalife Kuantan. hanya pilih seorang pengedar yang anda percaya boleh membantu anda jadi lebih sihat dan turun berat badan dengan Herbalife.

Hubungi saya sekarang di Kuantan untuk mendapatkan produk herbalife anda hari ini.



HUBUNGI 017-9360797 SEKARANG! [whatsapp/wechat available]



Monday, November 18, 2013

Herbalife Kuantan: Cabaran turun berat badan kembali lagi

Herbalife Kuantan: Turunkan berat dengan menyertai Weight Loss Challenge Kuantan sekarang!

WLC Kuantan akan diadakan sekali lagi untuk Sesi ke-2, dan masih menawarkan hadiah wang tunai yang sama:-

Tempat Pertama: RM350
Tempat Kedua; RM100
Tempat Ketiga: RM50

Pertandingan ini hanya berlangsung selama 15 hari sahaja, dan anda hanya perlu hadir pada hari pertama timbangan, serta hari akhir timbangan untuk menentukan pemenang. 

Untuk menyertai Herbalife Kuantan: Weight loss Challenge ini, syarat-syaratnya ialah;-
  • Belum pernah menggunakan produk Herbalife sebelum ini dan belum pernah mendaftar dengan mana-mana Coach Herbalife yang lain
  • Penurunan secara sihat menggunakan produk Herbalife sahaja. Peserta tidak dibenarkan menurunkan berat menggunakan ubat kurus, pil diet dan lain-lain cara bukan sihat. 
  • Memenuhi syarat pembelian seperti berikut:-
    • Pembelian runcit F1 dan teamix bernilai RM320, ATAU
    • Daftar sebagai ahli dan buat pembelian 500 volume point menggunakan akaun sendiri, untuk stok produk anggaran 4 ke 5 bulan
Hubungi saya di nombor 017-936 0797 untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang cara menyertai pertandingan ini.

Bagi anda yang ingin menggunakan produk Herbalife tetapi tidak dapat menghadirkan diri untuk sesi timbangan di Herbalife Kuantan pada tarikh-tarikh yang tertentu, anda masih boleh mendapatkannya. Saya sentiasa bersedia menemui anda mengikut hari dan waktu yang dipersetujui. 

Jadi, jangan bertangguh lagi. Jika anda seseorang yang mempunyai masalah berlebihan berat badan, dan ingin menurunkannya secara sihat, mulakanlah segera dengan menggunakan produk Herbalife. Mana tau, jika anda bernasib baik boleh terus menang wang tunai sekali. 

Hubungi Herbalife Kuantan sekarang! Wassap/wechat 017-9360797



Thursday, November 7, 2013

Turunkan berat badan dengan Herbalife

Turunkan berat badan dengan Herbalife dan menangi wang tunai!


Jika anda sedang merancang untuk turunkan berat badan dengan Herbalife, inilah masa yang paling sesuai untuk bermula. Hanya dengan pembelian pakej asas bernilai RM320 sahaja, anda layak menyertai Cabaran turunkan berat badan 15 hari ini. Hadiah utama yang ditawarkan ialah RM500. Lumayan kan?

Kenapa anda mesti sertai cabaran turunkan berat badan dengan Herbalife ini?

Kerana anda akan merasai keseronokan menurunkan berat badan secara sihat menggunakan shake Herbalife dan teh Herbalife sahaja. Usaha secara beramai-ramai dengan peserta pertandingan yang lain akan menghasilkan motivasi tinggi dan sebagai hasilnya anda akan dapat turunkan berat dengan lebih cepat. Bukankah ini lebih menyeronokkan jika dibandingkan terpaksa berusaha nak turunkan berat seorang diri sahaja?

Adakah cabaran turunkan berat badan dengan Herbalife ini hanya untuk Herbalife Kuantan sahaja?

Sebenarnya tidak, tetapi anda perlu menghadiri sesi penimbangan pertama iaitu pada hari pertama pertandingan, dan sekali lagi pada hari penutup bagi menentukan pemenang. Jika anda tiada masalah untuk hadirkan diri di lokasi yang akan dimaklumkan di sekitar daerah Kuantan, anda di alu-alukan untuk menyertai pertandingan ini.

Bila anda boleh sertai cabaran ini?

Bila-bila sahaja. Hanya hubungi saya melalui SMS/ Whatsapp ke nombor 017-9360797 dan saya akan berikan maklumat lanjut mengenai hari pendaftaran dan timbangan.

Isi maklumat anda untuk pendaftaran sekarang! 

Tuesday, October 8, 2013

Herbalife Kuantan : Analisa kesihatan di Kuantan Parade

Herbalife Kuantan : Analisa kesihatan di Kuantan Parade

Adakah anda berada di Kuantan, dan ingin mendapatkan analisa kesihatan bagi mengetahui maklumat lebih terperinci mengenai tahap kesihatan anda sekarang? 

Herbalife Kuantan akan mengadakan Sesi Roadshow sempena Hari Raya AidilAdha bertempat di Kuantan Parade bermula dari 8hb hingga 14hb Oktober 2013 ini.

Apakah itu analisa kesihatan?

Analisa kesihatan ialah pemeriksaan menggunakan penimbang digital khas Tanita yang boleh memeriksa 8 perkara berkaitan kesihatan diri anda antaranya berat, kandungan lemak dalam badan dan juga kadar BMR anda. Anda akan mendapat penjelasan terperinci tentang masalah berkaitan diri anda dan cadangan untuk mengatasinya.

Hadirkan diri anda di sesi Roadshow ini dengan menghubungi saya di nombor 017-9360797 untuk temujanji.



Adakah kami menjual produk Herbalife di sesi roadshow ini?

Tidak, tiada sesi penjualan produk akan dilakukan di sini. Sesi Roadshow ini hanyalah sebagai satu langkah kami, semua Pengedar Herbalife Kuantan untuk menyebarkan misi nutrisi kepada semua masyarakat Kuantan. Kami ingin berkongsi tentang kepentingan nutrisi kepada kesihatan, dan bagaimana orang ramai di Kuantan dapat memperbaiki kesihatan dengan produk Herbalife.

Kepada sesiapa yang ingin mendapatkan maklumat lebih lanjut mengenai produk Herbalife, tetapi tidak berkesempatan untuk menghadiri Roadshow ini, jangan bimbang, Herbalife Kuantan akan mengadakan Hari Pelanggan pada 26 Oktober 2013 nanti.

Hubungi saya sekarang untuk menempah tiket masuk ke Hari Pelanggan ini. Acara ini merupakan sesi terbesar bagi Herbalife Kuantan untuk bulan Oktober ini. Jadi, jangan lepaskan peluang untuk menghadirinya.






Tuesday, September 17, 2013

Herbalife Kuantan: Waktu operasi


Herbalife Kuantan: Waktu operasi

Semasa saya mengambil keputusan untuk menurunkan berat badan menggunakan produk Herbalife, saya dapati agak susah untuk mendapatkan Herbalife Kuantan. Ketika itu pada tahun 2008, dan nama produk Herbalife masih lagi belum begitu dikenali ramai. Nasib saya baik kerana saya telah berjumpa dengan Coach Herbalife saya secara online, dan terus mendapatkan produk daripada dia.


Ketika itu Coach saya berada di Kuala Lumpur, dan dia menghantar semua produk melalui courier sahaja. Apabila saya mengambil keputusan untuk memilihnya sebagai Coach, saya terpaksa mempercayainya walaupun membuat pesanan melalui internet sahaja, dan terpaksa menunggu beberapa hari untuk produk Herbalife sampai ke tangan saya.

Kini, nama produk Herbalife sudah dikenali ramai di seluruh Malaysia.Pengedar Herbalife Malaysia sudah ramai di merata-rata tempat. Oleh itu, kepada mereka yang mempunyai kerisauan untuk membuat transaksi secara online, anda boleh melantik mana-mana Pengedar Herbalife di sekitar kawasan anda untuk mendapatkan produk ini, beserta coaching sekali.

Sekiranya anda kini berada di Kuantan dan ingin mendapatkan produk ini, pejabat Herbalife Kuantan saya terletak di Bukit Sekilau, Kuantan.

Anda boleh menghubungi saya melalui telefon/ SMS/ Whatsapp di nombor 017-9360797 untuk temujanji.

Pejabat Herbalife Kuantan saya ini juga menawarkan hidangan sarapan pagi sihat sekiranya anda ingin mencuba dahulu produk Herbalife ini untuk beberapa hari sebelum anda mengambil keputusan untuk membelinya. Sarapan pagi disediakan dari jam 9:00 hingga 10:00pagi. Anda juga boleh memilih untuk mengambil shake sebagai hidangan tengahari semasa waktu Lunch Hour untuk menurunkan berat badan.

Pejabat Herbalife Kuantan ini atau lebih dikenali sebagai Kelab Freedom Wellness Centre juga menawarkan aktiviti senaman percuma kepada ahli yang mendaftar sebagai ahli kelab. Hubungi saya untuk mendaftar.


SMS/ Whatsapp 0179360797 sekarang!



Sunday, September 8, 2013

Kedai Herbalife tiada di Kuantan

Kedai Herbalife tiada di Kuantan : Bagaimana nak cari Herbalife Kuantan?


Ada ramai orang yang berada di Kuantan menghubungi saya bagi mendapatkan produk Herbalife. Mereka selalu bertanya, di manakah letaknya Kedai Herbalife saya di Kuantan.

Jawapan saya ialah, "Tidak ada. Herbalife tiada di kedai di Kuantan, atau di mana-mana sahaja di dunia."


Jadi, bagaimana nak dapatkan produk Herbalife jika tiada kedai?

Jawapannya mudah sahaja. Herbalife hanya di jual melalui Pengedar Herbalife. Sekiranya anda berada di sekitar Kuantan, Pekan atau pun Kemaman,  anda boleh menghubungi mana-mana Pengedar Herbalife Kuantan untuk mendapatkan produk Herbalife.

Herbalife memang tidak dijual di tempat-tempat terbuka seperti kedai, farmasi atau pun di atas rak. Mengapa?

Kerana Herbalife ialah produk yang eksklusif. Syarikat Herbalife ingin memastikan setiap orang yang menggunakan produk ini mendapat Coaching dan panduan yang betul daripada pengedar yang menjual produk ini kepada mereka. Sesiapa yang ingin menggunakan produk Herbalife perlu mendapat penerangan terperinci mengenai produk dan mana yang sesuai untuk mereka.

Oleh itu, jika anda sedang mencari Kedai Herbalife, anda mungkin tidak akan berjumpa dengannya. Tetapi anda jika anda ingin menggunakan produk ini untuk menurunkan berat badan, anda boleh hubungi saya sekarang!

Telefon/ SMS/ WhatsApp saya di nombor 017-936 0797 sekarang untuk temujanji.